keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mietinpähän vaan...

Joo, oon siis taas kipeenä (Huom, taas...) ja J on taas leirillä sillon. Eli ei minkäänlaista yhteyttä sais pitää. Niil ei sais ees olla puhelinta mukana siellä. Noh, kyl se eilen onneks pysty soittaa sieltä ja juteltiinki sitte sellaset puoltoista tuntii puhelimessa. Siellä se joutu kyttäämään jotain umpikujaa et tuleeko autoja keskellä yötä. Ei tullu, ylläri ylläri. Sain siis kuumeen melkein 39 astetta ja hemmetinmoisen kurkkukivun. Eipä tässä sitte muuta siitä asiasta. 

Ärsyttää toi mun blogin ulkoasu. Aina ku angstituttaa haluun tehä siit tollasen punamustan ja sitte, ku on hieman parempi olo ja fiilis, ni haluun tehä siit joteki aurinkoisemman ja ilosemman värisen. Hankalaa.

Nöpö on ollu tosi kiltisti, mut onha silläki ikävä J:tä.... Niiku mullaki. Taas se rassaa. J sai muute uuden hienon kesätakin tossa viime viikonloppuna. On kyl todella hieno! Sitte oon suunnitellu kaikkee muutaki, mut kaikkee tarttee rahaa ja kaikkee menee rahaa. Haluisin yllättää J:n jotenki joskus, mut se on vähä hankalaa. Meil menee toi hyvin nykyään, mistä mie nautin. Ei tartte riidellä turhista pienistä asioista jne. 

Minuu ärsyttää vaa yks juttu täl hetkel (okei no ehkä enemmänki juttui, mut eniten kuiteski). J soitti siis eilen ja kertoi, et siel oli tapahtunu jotain mistä mie en nyt sillee oikee kauheesti välittäis. Oli siis hieman jotain epäreilua tapahtunu, jota en osaa sulattaa ja en osaa hyväksyä. Tiiän et käskyjä pitää totella ja näin, mut silti se ottaa päähän iha hirmusesti. Ei hitto, ku haluisin kertoo tähän, mut en oikee voi, koska nää on sellasia asioita, mitä asianomaiset saattaa jopa ehkä nähdäkki ja sit ei mee hyvi. Mut jokatapauksessa, hitto et ärsytti ja itketti ja kaikkee muuta kakkaa... Onneks J vakuutti miut aika hyvin, mut eihän se voi vakuuttaa minuu toisen ihmisen puolesta.

Toivottavasti tää mun kipumus lähtis pois jo, et huomenna oisin jo terve, ni saattasin perjantaina lähtee johonki. Noh kattoo nytte, periaatteena se, että yksi terve päivä kotona ja sitte vasta liikkeelle. J tuleeki vasta launataina sen hiton leirin takia ja on sit vaan sen yhden yön. Pitäs vaihtaa kesärenkaat autoon sitte, katotaa nyt mahtaako onnistua/keretä.

Kesäloma alkaa kohta, ja oon ilonen. Ens viikolla on sinne lähihoitaja koulutukseen ne testit tai ne. Toivottavasti menee hyvin.

P.s. Nöpö = Söpö. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti