tiistai 27. maaliskuuta 2012

Elämää tylsimmillään

Juuh, eli siis nyt taas poikaystävä lähti. Oli onneks pitempi viikonloppu ja lähti vasta maanantaina. MUTTA, eipä tuu sitte ens viikonloppuna. Arvatkaa vaa taas sitä itkua ja nyyhkyttämistä ku poikaystävä lähti taas. Noh sellasta tää on. Onneks se helpottaa joka kerta. Ehkä jo puolen vuoden päästä se lähteminen ei sattuis nii paljo enää. No taitaa se kuitenki sattua. Mut aina se tulee takasi onneks. Se täs onki inhottavaa, et aina ku on tottunu sitte elelee yksiksee ni sit alkaa taas totuttelu alusta viikonlopun jälkee. Noh näi se menee enkä sille mitää voi. Oon ilonen, et nähdään edes viikonloppusin. Seuraavaks hän tuleeki vasta sitte pääsiäisenä ja sillon on pitkä pitkä viikonloppu!! Jes! En malta odottaa.. Sillon on meidän vuosipäiväkin. Tulee jo hmm... 5 tai 6 vuotta täytee? Herran jestas! En mie muista!!Oon kamala. Pitää tarkistaa kyseiseltä ihmiseltä iteltään... 
Toivottavasti tää jatkuu tulevaisuudessakin vielä monta monta ihanaa vuotta. Kyl musta tuntuu et tää kestää. Eilenki juteltii myöhää yöhö asioita, jotka oikeesti sai olon hyväksi. Anto voimia jaksaa tätä paskaa armeija-aikaa. 
Noh asioista toiseen. Koeviikko alkaa torstaina ja sillon on heti koe. Iha hyvä et kaikki kokeet on mulla nytte tässä alussa, ni on koeviikon lopusta sitte vapaata. Menee aikaki nopeemmi, ku saa nukkuu pitkää jne. 
Äiti ja iskä tulee luultavasti (aika varmasti) käymää nyt tulevana viikonloppuna. Ei tartte olla yksin. Ja iha kiva taas nähdä niitä pitkästä aikaan. 
Huomaan et Nöpölläki on ikävä sitä armeijassa käyvää.. Voi voi.. Sääliks käy ja tulee paha mieli lisää.
Mut voi sitä ilon määrää ku hää tulee taas takasi sieltä muiden vihreiden miesten keskeltä! Häntä heiluu nii kovin et ei tosikaa. 


Noh ehkä riittää tää paskanjauhanta ku ei tätä kuitekaa kukaa luekkaa. Tai ehkä joku onneton kyylä jolla ei oo elämää. Hehe, en tiedä. Jokatapauksessa heippa taas, tulipa tilitettyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti