maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vali(s)tusta?

Heipä hei taas! Perjantaina oli kyllä mahti ilta! Täytyy kyllä sanoa. Haluisin uuestaan tossa jossai vaiheessa samalla porukalla. Tai ehkä jopa isommallakin porukalla. Mitä enempi sen parempi. Tanssittiin, naurettiin, laulettiin ja pelleiltiin. :) Noh sitte vanhemmat tuli kylään ja autto siivoilemaan ja muutenki oli kiva nähä pitkästä aikaan taas. Eilen ne lähti sitte. Sitte mun paras kaveri et hää tulis koiransa kanssa meille yöks, ni mikäpä sen mukavampaa?! Olin innoissani vaan, kun ei tartte olla yksin ja viel paras kaveri vierellä. Sitten toinen paras kaveri tuli kylää illaks ja meinattiin pelata HON:ia, mutta yllätys yllätys se ei toimi meillä... -.- Mein netti kusee jotenkin, mut korjasin asian sitte sillä, että pelaan HON:ia sitte mun puhelimen netillä. Aika lameeta. Noh, puolen megan netillä se toimii oikeesti yllättävän hyvin. 
Noh joka tapauksessa sitte kolmestaa ajateltii kattoo leffaa ja mietittii, että mitähä sitä kattos. Noh päädyttiin sitte Pokemon 6:seen. (Kerto Jirachista, on se waa nii söpö^^). Jooh, oli loppujen lopuks kiva ku tulivat kylään! Kiitos... Yksin on perseestä. Mut aina ku on kavereita ni tajuu sen et ehkä mustaki välitetää.. :)
Noh tää on tän hetken fiilis ja poikkiski on tulossa jo torstai illasta, et ihan kiva. Sitte vietetää pääsiäistä ja syödää herkkuja. Haluisin käydä sinä viikonloppuna Gigglinissä porukalla, mut saa nyt nähä miten muut innostuu? Tai voisha sitä tehä sitte jonku muunlaisen get togetherin...
Katon tässä samalla leffaa (the day after tomorrow). Ihan jees leffa. Välillä vähä tylsä. 


Tänää oli enkun koe. Se oli helppo. Onneks. Huomenna terv.tiedon koe. Toivottavasti seki on helppo. Ainaki aihe on kiinnostava ja helppo. Et meen tekee sen kokeen kyl iha mielelläni.


Poikaystävä on armeijassa tällä hetkellä leirillä. Sillä on kipinä tossa kaheltatoista, ni oottelen suunnillee siihe asti, et pääsen hetkeks juttelee sen kanssa ja kysyy päivästä. 


Vähän ahisti noi koulujutut, mut nyt ku vanhemmat kävi kylässä, ni juteltiin aika paljon asiasta. Mie teen niiku ite parhaaks nään ja sillä selvä. Mie meen sinne amikseen ja opiskelen ittelleni ammatin. 
Mie todellakin olen enemään käytännön ihminen, ku lukutoukka. Seuraava ahistus asia on se, et pääseekö ees pääsykokeisiin ja sen jälkeen ahistelen sitä et pääsenkö edes koko kouluun. (Lähihoitaja, datis, ravintola-ala) Joihinki noista ois kiva päästä. Noh katotaa nyt. Hitto ku asiat ei tapahu heti eikä melkein!

1 kommentti: